Hjälp för fastighetsägare och fastighetsförvaltare

Större fastigheter med bostäder

Om man är fastighetsägare eller förvaltare av fastigheter så är man ibland beroende av andra för att allt ska fungera. Det kan vara renoveringar som behöver genomföras eller att det behöver utföras stambyte i fastigheterna. Det kan vara saker som man inte själv har kunskap och tid att kunna göra utan är i behov av hjälp med detta.

Stambyte på fastighet i Stockholm

Om det är fråga om stambyte och ni har er fastighet i Stockholm så kan vi rekommendera Frakka som har flerårig erfarenhet med stambyten av olika slag i fastigheter. Har ni frågor angående detta så kontakta Frakka idag för att få svar på era funderationer. De inleder med en gratis konsultation men kan även hjälpa till med olika lösningar då det kommer till det finansiella. Det är oftast en stor kostnad med att utföra ett stambyte i en större fastighet och då kan ekonomin vara betydande om man ska göra detta eller inte.

Andra typer av renoveringar

Andra typer av renoveringar som kan behövas på fastigheter kan vara tak- eller fönsterbyte. Detta är också oftast ett krävande arbete som man kanske inte har möjligheten själv att utföra. Det är både avancerat och tidskrävande och går så mycket snabbare om experter får genomföra detta. Det finns duktiga hantverkare inom alla områden och de som arbetar med byte av tak har den erfarenhet som krävs och utför detta på ett snabbt och säkert sätt. Likaså om det gäller byten av fönster i en större fastighet.