När du ska börja inreda ditt nyrenoverade badrum

Du är färdig med renoveringen och det är dags att påbörja det roliga, nämligen hitta bra och snygg inredning till ditt badrum. Det finns väldigt mycket att välja på och det kan vara lätt att irra sig vilse i badrumsdjungeln. Handla här så slipper du leta runt på en massa olika sidor och har det mesta samlat på ett ställe.

Badkar eller dusch?

En fråga som ofta dyka upp är huruvida det ska finnas badkar eller endast dusch. Det är så klart en smaksak vilket som är mest praktiskt. Finns småbarn i familjen är det rätt smidigt med ett badkar där småttingarna kan plaska och badkar är dessutom skönt för den frusne. Duschar finns idag i många modeller där takduschen brukar vara populär. Finns plats vill du kanske till och med installera två duschar i samma kabin – en till dig och en till din partner.

Toalettstolen

Ska du välja vägghängd eller stående toalettstol? Den vägghängda tycker många är väldigt snygg och du kommer lätt under den för att städa. Vägghängda varianten passar också bra i ett litet utrymme då den tar mindre plats. Däremot brukar den stående toalettstolen bli billigare att installera.