Inred med hotellkänsla

Många gånger så kan vi imponeras av ett hotellrum när man checkat in och öppnar dörren till rummet. Vissa rum är mer inredd än andra och oavsett så är det något speciellt med inredningen på ett hotellrum. Visst kan man inreda sitt eget sovrum med hotellkänsla utan att det blir opersonligt.

Som med det mesta med inredning så gäller det att plocka ut delar av det man tycker om och göra det till sitt eget. Förutom inspiration från de hotellnätter man gjort så kan du med fördel göra ett besök hos PMI Hotellinteriör som är en av de som arbetar med att inreda och bygga om hotell och hotellrum. Titta in hos deras referenskunder och plocka det som du skulle vilja ha i ditt sovrum. Varför inte stoppa in en minibar om det är det som du vill ha. Det är ju fråga om ditt sovrum och hur du vill ha det där.

Har du andra sov- eller gästrum som behöver inredas på ett bättre sätt så hittar du även en smart sänglösning med deras sängskåp Capacity Bed. En väggmonterad säng för trånga utrymmen men med fantastiska sängplatser. Perfekt i sommarstugan eller ett litet gästrum hemma. Det kan också fungera utmärkt i ett studentboende där utrymmet oftast inte är väl tilltaget. Det finns som sagt mycket inspiration att hämta från nätet. Vi hoppas du hittar den känsla som du letar efter och kan applicera i ditt sovrum och ditt hem.