Populära inredningstrender som kan piffa upp din inredning

Inom inredning precis som mode förändras trenderna titt som tätt. Men mycket går också i vågor och gör nya genomslag i inredningsvärlden. Här tänkte vi titta på några inredningstrender som är het just nu och hur du kan använda dem för att piffa upp din inredning.

Retro, klassiskt och vintage

Som sagt är det mycket som kommer och går. Nu är åter inredningstrender som retro, klassiskt och vintage väldigt populärt. Och det är allt från färgerna till formerna. Då dessa stilar ofta kännetecknas av att inkludera lite mer unik inredning bör du ge dig ut och leta upp butiker som specialiserar sig något åt dessa håll. Vill du ha en bra plats att börja kan vi tipsa om nätbutiken Broarne.

Mer naturmaterial

Naturmaterial är något vi kan hitta i alla hem landet över. Men nu är ett perfekt tillfälle att satsa lite extra på detta och verkligen visa upp dem i all sin storhet. Bort med plasten och in med träet är ett enkelt sätt att komma igång med denna trend. Och självfallet bör du ju satsa på omålat trä så naturelementen syns klart och tydligt.

Grönska i varje rum

Blommor och växter i alla dess former är också något som verkligen är populärt just nu. Och det spelar mindre roll om du går ut och plockar lite vackert från din omgivning eller köper färdigvuxna plantor i kruka och pryder hemmet med. All grönska är på modet idag.

Pryd hemmet med keramik

Keramik av alla slag är en trend som började redan för något år sedan men håller starkt i även idag. Och du kan lätt hitta allt från vaser och krukor till skulpturer och andra konstverk i keramik. Om du sedan satsar på mer traditionella former eller väljer de mer abstrakta beror så klart på vad som passar in bäst i din egen inredning.