Fototapet som fondvägg

Inredningstrenden håller i sig och vi är många som älskar att göra om och göra fint i våra hem. Vi lägger både tid och pengar på möbler, inredning och renovering. Ibland kan det vara lite större ingrepp, men då och då räcker det med att fixa till en vägg för att ett helt rum ska förvandlas.

Gör ditt hem mer personligt

Ditt hem är din borg och det är viktigt att du trivs där. Det finns många sätt att göra ett hem personligt och skapa en egen karaktär. Ett enkelt sätt att sätta din prägel är att tapetsera en fondvägg som står ut. Rummet känns nämligen nytt och fräscht snabbt och enkelt.

Klä en hel vägg med din favoritbild

Vad kan bli mer personligt än att klä en hel vägg med en bild som dessutom är din egen favorit? Det kanske är en strandsand, en dramatisk himmel eller varför inte en japansk körsbärsträdgård. Oavsett motiv så får ditt hem en individuell touch. På Walldorado har du många olika motiv att välja mellan, både moderna och klassiska. De har i själva verket något för varje smak. Med hög kvalitet och snabba leveranser har du snart ett rum att trivas i.